Föreningen

Välkommen till Flisbergen

Föreningen Fritidsområdet Flisbergen är en ideell förening för fastighetsägare inom området Flisbergen på Väddö i Norrtälje kommun.
Flisbergen omfattar 135 fastigheter och ligger på Väddös utsida mitt emellan Älmsta och Grisslehamn. Föreningen sköter om vägar, vatten, hamnen och andra gemensamma angelägenheter.
Området erbjuder ett havsnära boende med klippbad, sandstrand, båthamn och mycket annat för att inte tala om en enastående natur som gör livet skönt att leva.
För vägbeskrivning kikar du på sidan hitta hit eller varför inte klicka direkt i kartan intill.

 • lör
  08
  aug
  2015
  18:00Klubbhuset

  Välkommen till årets grillfest i Flisbergen!
  Lördagen den 8 augusti 2015 kl. 18 vid klubbstugan i hamnen.

  Vi börjar kvällen med ett glas bål och därefter blir det grillad fläskfilé för både vuxna och barn. Som alternativ serveras ett
  vegetariskt spett. Efter maten bjuds på kaffe/te.
  Föreningen tillhandahåller tallrikar, bestick, glas, muggar och servetter. Övriga tillbehör, tilltugg och dryck tar ni med själva!
  Kostnad: 50 kr per person, som betalas på plats.
  (Ta gärna med jämna pengar). Gratis för barn upp till 12 år.

  Anmälan med uppgift om namn, tomtnummer, antalet vuxna resp. barn samt önskemål om vegetarisk mat görs till
  Birgit Andersson, tel. 070 430 46 28, mejl birgiteandersson@yahoo.se

 • lör
  12
  sep
  2015
  08:00Norrtälje

  I höst är det dags för Roslagsmarschen i ny tappning. Arrangemanget går av stapeln den 12 september på Roslagsleden. Vandringen passar både den vanlige motionären och den som söker en tuffare utmaning. Du väljer själv om du vill gå en, två eller tre mil. Oavsett längd utlovas en social naturupplevelse!
  Start och målgång i Norrtälje.

  UPPLÄGG: Samling och registrering på Norrtälje turistbyrå kl. 08:00. Därefter åker alla deltagare med gemensam buss till respektive sträckas startpunkt och alla vandrar därefter tillbaka till Norrtälje (Societetsparken) för målgång. Längs med leden finns mat - och fikastationer (men komplementera gärna själv med vatten/dricka och matsäck). Efter loppet anordnas en Marschmiddag på Restaurang Piren i Norrtälje där alla som vill kan samtala om dagens upplevelser över en god bit mat.

  Anmälningsavgift: 350 kr per person över 15 år. Barn och ungdomar under 15 år: 250 kr. Priset inkluderar Roslagsledenkarta (värde 149 kr), buss till start, mat och fika under vandringen samt lite annat smått och gott!

  Marschmiddag: 250 kr (buffé inkl. dessert, kaffe och måltidsdryck). Middagen är ett tillval och väljs i steg 2 av bokningen och du kan köpa valfritt antal middagsbiljetter, dvs det är inte enbart för de som vandrat. Vi samlas kl. 18:00 på Restaurang Piren för gemensam middag. OBS! Middagen har begränsat antal platser, så först till kvarn.

  ANMÄLAN: Görs online här, på Visit Roslagens turistbyråer eller bokningstelefon 0767- 650 660.

  STRÄCKNING: Vandringen sker norrifrån in till Norrtälje. 3 mil start: Råda. 2 mil start: Erikskulle, Söderbykarl. 1 mil start: Gräfsta.

  Bagageförvaring och ombyte: Du kan förvara packning på Norrtälje turistbyrå under dagen. Den som vill duscha och byta om efter vandringen kan göra det hos Norrtälje gästhamn (Promarina), kostnad 20 kr per person.

  Roslagsmarschen anordnas av Visit Roslagen i samarbete med Roslagens sparbanks stiftelser, Rånäs 4H, Jättelångt, Bike & Hike Roslagen, Intersport, Nordic Wellness och föreningen Nya Roslagsmarschen.

 • lör
  03
  okt
  2015
  09:00Brevlådorna